Echipa noastra

Ileana Penea

Ileana Penea

Director general
Cu experienta vasta in sales si marketing in industria farmaceutica, Ileana a pus bazele Media Med Publicis, compania care a rescris standardele in comunicare si organizare de evenimente medicale. Pe langa stabilirea strategiei firmei, este constant implicata in managementul conferintelor marca Media Med Publicis.

 

Anca Preda

Anca Preda

Sales Manager
Absolventa a Facultatii de Informatica Manageriala, cu experienta in vanzari si organizare de evenimente, face parte din echipa Media Med Pubicis din februarie 2007, contribuind semnificativ la dezvoltarea si promovarea continua a serviciilor oferite de companie.
Olivia Gligor

Olivia Gligor

Secretar general de redactie
Absolvind Facultatea de Litere si doua masterate – in literatura franceza si in teoria si practica editarii, cu experienta redactionala, Olivia coordoneaza proiectele editoriale ale Media Med Publicis: reviste trimestriale, volume anuale sau publicatii unice.

 

Nicoleta Cojoianu

Nicoleta Cojoianu

Project Manager
Membru in echipa Media Med Publicis din mai 2013, coordoneaza unele dintre cele mai importante proiecte ale companiei, intr-o maniera dinamica, intampinand multe provocari. Atentia la detalii, dar in acelasi timp focus pe imaginea de ansamblu sunt atribute esentiale.
Alina Grecu

Alina Grecu

Redactor
Licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii, cu experienta in presa, copywriting si content management, coordoneaza din septembrie 2013 departamentul web al companiei, ocupandu-se de campaniile de e-mail marketing si de promovarea evenimentelor in mediul online.
Andra Constantinescu

Andra Constantinescu

Specialist PR
Pasionata de comunicare si strategie, cu o experienta semnificativa in PR, management de proiect, dezvoltare concept si idei creative, Andra s-a alaturat echipei Media Med Publicis in 2014. Axata pe detalii si client service, isi conduce fiecare proiect cu minutiozitate spre succes.
Ionut Spinu

Ionut Spinu

Project Manager
Absolvent al Facultatii de Inginerie si Management al Sistemelor Tehnologice in 2009, intra in domeniul vanzarilor unde descopera placerea de a comunica si promova clientilor atribuiti, produsele specifice.
La sfarsitul anului 2015, intra in echipa MMP unde contribuie la stransa legatura cu clientii.
Alexandru Florea

Alexandru Florea

Office Manager
Absolvent al Facultatii de Turism din cadrul Universitatii Spiru Haret din Ploiesti are experienta in administrare si vanzari. Din 2015 face parte din echipa Media Med Publicis unde raspunde de relatia contractuala cu furnizorii de servicii si materiale necesare functionarii organizatiei.
Maria Trifu

Maria Trifu

Junior Event Specialist
Cu o inclinatie spre detalii si cu studii in marketing, Maria s-a alaturat echipei Media Med Publicis din decembrie 2016. Orientarea spre solutii si abilitatile organizatorice sunt definitorii in procesul de eveniment pe care ea le intreprinde. Totodata, abordarea sa creativa asigura succesul fiecarui eveniment.
Ruxandra Calcantraur

Ruxandra Calcantraur

Specialist PR
Specialist PR cu experienta in mass-media si comunicare de brand, Ruxandra se implica in procesele strategice si creative, coordoneaza producerea si diseminarea de continut in social media si mentine relatia cu presa.