Principiul pe care ne bazam in activitatea noastra este dezvoltarea de parteneriate personalizate, adaptate nevoilor partenerilor nostri.

Misiunea noastra este crearea unor experiente memorabile pentru partenerii Media Med Publicis si pentru cei peste 10.000 de participanti la manifestarile organizate anual. Fiecare eveniment este unic si conceptualizat in functie de nevoile clientului.

Cartea noastra de vizita este lista clientilor si a partenerilor nostri. De-a lungul celor 10 ani de activitate, Media Med Publicis a avut colaborari cu cele mai mari societati medicale din Romania si din strainatate, cu companii farmaceutice, Universitati Medicale, asociatii sau ONG-uri si a devenit un partener de incredere pentru orice tip de eveniment.

Iata o parte dintre clientii nostri:

Academia de Stiinte Medicale, Alianta Romana pentru Combaterea Hipertensiunii Arteriale, Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti, Asociatia pentru Studii Reno-Metabolice si Nutritionale, Athletic Cardio Club, Forumul National de Preventie, Fundatia Romana a Inimii, Societatea Europeana de Cardiologie, Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Societatea Romana de Hipertensiune, Societatea Nationala de Medicina Familiei, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Societatea Romana de Cardiologie, Societatea Romana de Oftalmologie, Societatea Romana de Nefrologie, Societatea Romana de Neurologie, Societatea Romana de Pneumologie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Partenerii nostri